Dependenta?


Buna...stau un pic si ma gandesc.... de ceva vreme incoa...si ma gandesc la ce vad in jur si pun ochii pe o chestie de care am sa ma iau...si anume ma refer la chestiile in pliculet...a tot slavitul magazin de vise unde gasesti o cantitate super mica de p combinatie dintr.o planta stropita cu diverse substante care prin ardere si inhalarea fumului iti creeaza senzatia si starea de bine mai pe scurt weed-shopurile ma refer la tot ce e legal.
Si tot se consuma si tot se consuma si tot se consuma pentru ca e ieftin si bun si inca o data si inca o data...de nenumarate ori in nenumarate zile fie una dupa alta fie cu pauze intre...dar ma refer la pauze de 2-3 zile ca mai mult nu se rezista...si stau sa ma gandesc daca in ei s.a instalat dependenta de substanta sau dependenta de stare...dependenta de cretinitatea ta si a celorlalti :)) atunci cand esti sub influente....e amuzant dar si placut si stau si ma gandesc, oare cat o sa.si mai scrie povestea oamenii astia legate de aceste tigari.
Mai nou acum nu mai esti intrebat daca ai 50 de bani sau 1 leu sau..o tigara normala...ci esti intrebat.."ai o foita?"
Si totusi e foarte amuzant...dar pe de.o parte si plictiseala.si spune cuvantul, poate chiar si teribilismul pentru cativa si va continua...
Stateam si ma gandeam...daca noi astia de '89-'90 suntem generatia Cernobal....cei care sunt mici acum vor fi generatia PC-Home, Salut! Virtual sau cel mai probabil generatia Weed-Shop.
De.ar fi sa privesti un pic in creierul fiecaruia si sa incerci sa faci un After-Before al creierului din punct de vedere al neuronilor care i.ai pierdut cu primul "rulou"...si paaana in prezent...pun pariu c.ar fi varza si poate din o doza puternica de inconstienta datorata consumului ridicat...el nu mai poate judeca sa puna "frana" cu consumul pentru ca vei ajunge sa nu mai stii sa aduni...vei ajunge sa nu mai stii lucruri simple, memoria ta de scurta durata sufera...si stau si ma gandesc.
Oare nu s.au saturat de aceeasi stare? De acelasi feeling? De aceeasi durata? De acelasi gust? De aceleasi filme? De aceeasi stare de om baltit si incapabil sa ridice un deget ca e prea rupt dar fericit :)). Imagineaza.te treaz, uitandu.te la tine fumat, intr-un fel sa te dublezi si uita.te la tine cum reuseste natura sa.si bata joc de tine distrugandu.te din interior spre exterior si sa te vezi in momentele de panica si sa te vezi cat de penibil esti, te.ar motiva cu ceva asta? Sa te lasi? Iti zic eu.
NU !
Pentru ca nu mai esti capabil sa gandesti pentru tine ce.i OK si ce nu!

"NU FAC ATAC LA NIMENI DINTRE CUNOSCUTI SI NU NUMAI, AM VORBIT DOAR DIN CONCEPTII PROPRII , NU DESPRE CEI CARE INCA MAI PRACTICA, CI DESPRE "INFLUENTELE" ASUPRA MEA SI CE MI.AU GENERAT ELE.


Scuze pt greselile gramaticale dar nu mai verific

4 comentarii:

Anonim spunea...

ma... pun pariu ca mama ta iti zice cat de destept esti:)) coolistule. Stii e tare sa te vezi deasupra tuturor... la tine doar pentru ca esti inalt nimic mai mult. Nu fi curva si posteaza comentariul.

City-Box spunea...

tot ce.i probabil e sa te fi simtit in problema dar ce nu ai inteles tu si multi altii e ca nu e cu atac la persoane...iar comentariul tau pentru mine nu inseamna nimic atata timp cat nu reprezinti nimic mai mult decat un anonim banal si atat dornic sa fie si el viteaz :-j

Rillu' spunea...

Nu sunt de acord cu aceasta dependenta la tineri si nu doar pt ca le strica sanatatea,dar le perturba si personalitatea.Eu cred ca oamenii dependeni de ceva(droguri,alcool sau orice altcv) sunt oameni slabi care incearca sa-si dremosteze lor ca pot mai mult:| intr-un mod cat se poate de stupid ,sigur.Faci bine sa nu iei in seama pe oricine,in definitiv dreptul la opinie e liber:),iar cine are curajul sa te atace ar trebui sa o faca fara masca protectoare a anonimatului.Fain postu>:d<

City-Box spunea...

10x

Trimiteți un comentariu

Advert