Unul din actorii “Eu cand vreau sa fluier, fluier” a fost arestat

Papan Chilibar, actorul din rolul Ursu’, din filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier, a fost arestat in seara de miercuri, 15 aprilie. Papan este cercetat pentru furt calificat, dar nu a fost pus inca sub acuzare. Furtul pentru care este anchetat a avut loc in luna ianuarie 2010, cand mai multi suspecti au spart sediul unei agentii imobiliare.
Furtul a avut loc inainte de Festivalul International de Film de la Berlin, unde Papan Chilibar a fost prezent alaturi de echipa filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier. Pe toata perioada festivalului si dupa intoarcerea in tara, Papan Chilibar a avut un comportament exemplar. Strada Film, impreuna cu Policy Center for Roma Minorities au facut toate demersurile pentru reabilitarea sa sociala. In acest sens, cu ajutorul Policy Center, Papan a fost inscris recent in clasa a treia zi a obtinut o bursa lunara. De asemenea, urma sa se inscrie la cursurile zcolii de zoferi.
Pana la participarea sa la festivalul de film de la BerlinPapan nu a fost implicat in activitati care sa-i dea ocazia unei noi cariere zi a unei discipline. In perioada toamna-iarna 2009, filmul a fost in post-productie zi implicarea actorilor a venit doar odata cu selectia oficiala a filmului in competitia Festivalului International de Film de la Berlin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advert