Un iphone a explodat şi Apple foloseşte “mita”



Mulţi dintre noi au dorit să aibă un Iphone de la Apple dar nu prea am reuşit asta. Ei bine acum ne pare bine pentru că nu deţinem aşa ceva, pentru că am deţine la noi în buzunar o mică bombă cu ceas care ar putea exploda oricând punându-ne viaţa în pericol.

Un tânăr a fost la un pas de a-şi pierde vederea datorită unui Iphone care a explodat, iar în urmă exploziei ecranul telefonului l-a lovit în faţă. Cum aşa ceva? Pur şi simplu… dacă vedeţi că iphone-ul dvs. scoate un sunet ciudat, nu puneţi urechea să ascultaţi de unde vine mai bine aruncaţi-l de lângă dvs dacă ţineţi la binele dvs.

Ca sa vezi...si apoi cum sa nu porti pica....

Ciao ... ieri fiind prima zi in care se desfasoara festivalul "Zilele Vasluiului" am decis sa mergem mai multi sa vedem cum e...Daal-u' se golise .... hai sa mergem sa prindem ce era mai important ..... Directia 5. Ajungem, ne plimbam cat ne plimbam si prindem momentul cand apar pe scena cei de la Directia 5 .... incepe hardeala .... rockistii merg langa scena ..... delir dau mana cu solistul ....agitatie mare ....feeling la maxim ... am lovit o doamna si eu... m.am simtit de c*cat .... in fine mi.am cerut scuze.... si.si fac aparitia ... un grupulet de "colorati" "hai sa facem lege printre rockeri" ... se mai luasera la cearta si intre ei ... si pe final ajung sa ne copieze prin miscari impingadu.se intentionat in pletosii de pe langa scena ... iar unul se simte calcat pe shoes .... si ii spune ca a fost calcat ... unul din "colorati" atat i.a fost sa astepte si hai sari in gatul lui ... ce stii tu $m3k3ry@ dadea afara din el ... ca el il omoara "sa moara m*-sa" .... omu saracu era cu femeia lui si n.avea ce face .... fricos din fire cu toate ca prietenii lui erau mai multi decat cei colorati si na .... azi daca ai frica ti.o iei la ordinea zilei ... Apoi statul ia si baga legi menajandu.i pe colorati .... ca vezi draga doamne ei sunt in minoritate si avand in vedere ca suntem un popor primitor (de suturi in c*r) bun hai sa dam o sansa si celorlalti ..... si uite ca astia te fura pe strada ... astia fac Europa sa nu mai accepte romani ... astia fac totul ... dar las' ca e bine .... noi traim bine .... vorba lu nea Base. Zi si tu ca na imposibil sa nu fi trecut printr.o faza asemanatoare .... ce-ai facut ...

Lumea se simte bine la balci

Advert