Terapie prin Muzica

Terapia prin muzica este o terapie practicata mai mult "underground" sa zic asa....in sensul ca nu prea e mediatizata sau cautata...dar ea este un lucru super benefic pentru diferitele stari de spirit ale omului, tratandu.l psihic si fizic in acelasi timp prin relaxarea muschilor cat si a creierului.
Cum bine stiti muzica starneste anumite stari in sufletul omului...da acea vibratie corpului facandu.l sa se simta excelent...
Cum stiti prea bine cea mai buna stare fie sufleteasca fie fizica este starea de relaxare, pe scurt "Chillin' Out",  "Relax".
Un astfel de gen muzical, creator de asemenea stari este Lounge-ul si nu numai, pe langa Jazz-ul, Soft Rock-ul si altele.
Dar incerc sa.ti vorbesc prin ceva ce nu.ti transmite versuri de inteles...ci.ti transmit vibratii percepute de urechi apoi procesate de creier iar rezultatul vine de la sine, relaxarea si durerea.n sex de toate pentru fractiuni de timp sa zic asa, tratat de nervi.
Sa.ti dau un start...incearca sa asculti melodile de dupa articol, asculta.le cu atentie si concentreaza.te si sper ca vei obtine ceea ce ti.am scris mai sus.
Astept raspunsul tau !
'njoy - Opreste Player-ul care.si ia start cum intri pe pagina cat sa asculti cele de mai jos !

Situatie moarta in Vaslui

Nu stiu ce se intampla dar in ultima vreme vaslui-ul se impute din ce in ce mai tare, nimic de facut, absolut nimic.
Nu ca pana acum a fost ceva de facut dar gaseai din colt in colt cate ceva si.ti umpleai ziua...s.a ajuns cu vacante plictisitoare cu toate ca ar trebuie sa beneficiezi de ea la maxim dar ori scoala ori vacanta e acelasi rahat.
Posibil si anotimpul sa fie de vina, posibil si lipsa de idei.
Lumea se tot restrange din ce in ce mai mult aducand panica de cele mai multe ori.
Ideal pentru un grup de oameni este un apartament gol unde se pot face fel si fel de chestii care ar putea alunga plictiseala dar si asta e pe departe.
Deja iesirile prin bar-uri au devenit o monotonie / rutina.
Nimic nou, parca totul ar fi mort sau doar e o stare partiala, bineinteles ca va disparea dar pana atunci mai este.
Vaslui-ul isi pastreaza aspectul de oras puturos pe o perioada nedeterminata.
Propune tu ceva cat sa dispara plictiseala.

Copilas, Think Clear !

Copilas, think clear ! Dupa cum o spuneau si cei de la reclama 7up
Esti in liceu...pff viata, e frumos cand iti faci colegi noi, ai experiente noi in aproape orice domeniu, te vezi crescand cu ochii alaturi de altii de seama ta.
Si trece timpul si trece si trece pana cand se face ca esti in clasa a 11-a, a 12-a chiar si vine momentul cand te loveste un gand in cap "Ce fac dupa ce termin?"
O intrebare care si.o pun mai toti liceenii constienti ca viitorul le sta in mana.
Majoritatea aleg sa faca facultate, bine bine facultate dar ce facultate si unii o aleg la plesneala "frate o fac pe asta ca e banoasa pfff sa vezi ce ma imbogatesc si.o sa am casa masina si o femeie frumoasa"
P*la weeei b*ule ! Asta sa i.o spui cui nu te scuipa.n ochi
Gandeste.te la o facultate de pe care ai sa iesi si ai sa lucrezi ceea ce.ti place...sa n.o faci doar de dragul banetului ca nu vei avea spor niciodata...te vei trezi si vei spune "mi'as picioru inca o zi de rahat"
Observi ca atunci cand faci ceva cu drag...il faci sa.ti iasa perfect din perspectiva ta...ceea ce atrage interes, laude si vei mai fi solicitat inca o data in domeniul tau...pe cand daca faci un lucru ca asa ti.a zis ala pe cand tu detesti sa faci aia...il vei face praf si.ti vei frange nervii, ulterior alte probleme care te vor pune usor usor la pamant.
Ia.le prin eliminare...vezi posibilitatile fiecareia dintre ele, triaza.le si opteaza
CASCA BINE OCHII

Advert