Parerea despre moldoveni persista




Salut, fusei marti prin Bucuresti cu diverse treburi si pe final am zis sa facem si.o vizita prin oras, chestii, magazine, cladiri importante etc.
Stiam ca daca vom fi auziti, ma refer la accent vom fi priviti super naspa de ceilalti si chiar asa s.a si intamplat.
Intamplarea n.a fost cine stie ce, doar ca am trecut pe langa o gogoserie sau ce mama lor era si bineinteles coada.
Am incercat cat de cat sa evitam datul peste oameni deoarece era super aglomerat pana se trezeste o tipa sa se intoarca brusc , involuntar iar unul din prietenii mei a atins.o un pic cerandu.si scuze ulterior dar cum de obicei ori nu spui nimic si lasi omul sa treaca ori spui "nu.i nimic, vina mea" si chestii de genu, tipa scoate un "aaaaaau" pitigaiat de parca a fost calcata pe pantofi si repetai cat sa o doara foarte tare, la care prietenul repetand scuzele, fata respectiva inpreuna cu celelalte tute care ii tineau companie ne baga fraza "uite ba, cica.s tarani!" uitandu.se lung si sec.
Noi ne.am vazut de drum mai departe comentand gestul de prost gust al prostilor/proastelor de capitala unde se spune ca de acolo a pornit civilizatia in tara si ei sunt modelul tuturor, Gresit!
S.a dovedit inca o data ca nu.i asa, asta nu inseamna ca toti sunt la fel dar mai sunt si oameni care iti strica ziua si mai zic de noi ca suntem analfabeti si chestii de gen pe cand ei o ard in piete cu "e multe scumpe, e prosti, e grele" ceea ce te face sa te pisi pe tine de ras si sa.i scuipi in fata cand vezi ca tot pe tine te critica, in fine...cam asta m.a facut sa ma simt nasol pe ziua de ieri si am constatat ca boala pe moldoveni persista si nu cred ca va inceta vreodata.

O chestie care veti spune ca ma contrazic cu articolul legat tot pe subiectul asta

O chestie care veti spune ca ma contrazic cu articolul legat tot pe subiectul asta dar vreau sa precizez inca o DATA! tot ce.a fost scris a fost din trip-uri proprii, in fine...am gasit o chestie super interesanta ceea ce cred eu ca are un procent de 100% adevar.
Si ma refer la alegerea care doresti s.o faci atunci cand doresti sa te simti OK
In mare parte se alege alcoolul, chestia ce o servesti fie de placere la ocazii, fie atunci cand simti nevoia de distractie si intreci un pic masura avand ulterioare efecte, mai mult negative
Si as vrea sa fac comparatia dintre ceea ce se numeste alcool si ceea ce se numeste fumat si ma refer la aceste pliculete de la magazinul de vise ca celelalte nu ne sunt permise.
Acum ca fumatul a devenit un trend care a capatat si cateva efecte negative datorita unor flamanzi care mai intrau prin spitale datorita consumului ridicat, dar fumatul de vise are chiar si o parte buna si ma refer la partea de feeling, categoric nu se compara simtitul rau de dupa betie cu simtitul OK si fresh de dupa "vise", activitatile se impart.
Atunci cand esti beat simti ca nu poti face nimic mai mult decat sa tii capul sprijinit de ceva si sa.ti doresti sa dispara betia sa te simti bine...pe cand la fumatul de vise...mintea.ti este mult mai creativa, dictia nu ti.e schimbata cu nimic, esti mult mai clar...si amuzant cand debitezi tripurile
In plus efectul este treptat si nu e nevoie sa dormi ca sa.ti treaca.
Cum stim foarte bine...orice placere are pretul ei si ma refer la efectele daunatoare asupra organismului.
As putea spune...din cate stiu...si sper sa stiu bine ca e mult mai OK sa practici visele decat betiile deoarece fumul nu.ti ataca ficatul si nu provoaca dependenta dar in schimb pierzi neuroni, dar si alcoolul iti duce din neuroni iti ataca ficatul si produce dependenta.
Tot ce ti.am scris mai sus as vrea sa.l intelegi perfect din ce ai sa vezi sub text.



NU INCERC SA INCURAJEZ CONSUMUL FIE DE ALCOOL SAU VISE!

Advert