Te.ai gandit vreodata?

Te.ai gandit vreodata cat de importante si satisfacatoare sunt chestiile de ultim moment care ti se intampla fara sa.ti dai seama, datorita carora te simti implinit pentru moment si ai putea spune ca ai incheiat sau ai pornit o zi perfecta. Cum te.ai simti sa te trezesti si sa disperi dupa o tigara si o gasesti pe ultima in pantalonii de ieri o fumezi si esti implinit.
Sa umbli teleleu prin oras dornic sa faci ceva si nu gasesti dar din spate te striga un grup de prieteni spunandu.ti "hai cu noi la party" si spui "lux,perfect,hai". Cum e sa te trezesti dimineata soarele sa.ti bata.n geam placut si patul sa.ti fie inca, cald, e senzatia de "nu vreau sa se termine"
Dar cand ti se intampla sa fi intrecut masura cu alcoolul la un bairam si sa nu poti fi in stare sa mergi acasa singur, cineva din spate.ti spune "hai acasa",dar sa nu realizezi cine ti.a zis asta dar stii ca ai sa ajungi cum trebuie si ai sa fii in siguranta, dar ce.ai zice sa fii la toaleta pus/a pe treburi mari si vezi rola goala...dar cand tragi de ea...sa mai ai parte de ultimele 2 patratele de harie. Sa te certi cu prietenii fiindu.ti impotriva dar dreptatea e de partea ta, fiind singur/a ti se alatura cineva spunandu.ti ca tu ai dreptate si sa nu.i asculti. Cat de placut e sa stai in casa unde.ti faci obrajii rosii de caldura band o ciocolata calda stiind ca vii de afara unde ai fost batut/a de vand si ninsoare. Micile placeri ale vietii le ai in fiecare zi.
Pe langa astea sunt mult mai multe dar momentan nu.mi vin pentru a fi scrise.
Tie personal ti s.a intamplat?
Spune.ti momentul tau.
Btw: am scris la plictiseala si lipsa de idei

Advert