Fato...fii tare,asculta la mine


O chestie care e foarte frecventa in relatiile tinerilor si aici iar pun accent pe "felina".
Intr-o relatie mai apar si certuri bineinteles din diverse motive care mai tarziu se dovedesc ca au fost niste rahaturi.
Cum se stie prea bine intr-o relatie fata suporta mai toate chestiile ce tin de sentimente, ea se implica sentimental mult mai devreme decat baiatul, pune sentiment la diverse tampenii neimportante pana cand ajunge sa nu mai suporte si explodeaza in plans.
Sunt cazuri cand si baiatul ii da papucii..... apoi domnisoara plange si frange si se rupe.n bucati j-de mii si mii dupa acel baiat.
Sfatul meu sa nu plangi, intareste.ti caracterul, fii "barbata"....... Gandeste.te un pic...pune problema asta si vezi cine iese invingator.

"O tipa merge pe strada si da de un grup de baieti....se duce si le spune... baieti vreau sa fiu trasa.n supapa de voi toti ! Pfai pentru baieti e pont :)) indoapa.n ea DAR!
Pune un tip sa mearga pe strada si sa mearga la un grup de fete si sa le spuna.. "fetelor vreau sa ma culc cu voi" in momentul ala fetele isi vor bate joc de el...vor rade in hohote si.i vor da si un sut in fund"
Tu fii fata desteapta....bate.ti in cap o chestie "tu meriti mult mai mult, meriti ce.i mai bun si nu te vei rezuma doar la cel pe care l.ai pierdut"
Concluzia!
O fata ar trebui sa fie demna de mult mai mult respect de sine, orgolioasa...sa obtina doar ceea ce vrea, atunci cand vrea, pe cand un baiat isi baga si.si scoate...e multumit si trece mai departe.
Detest "vaaaai m.am despartit de iubitul meeeu cat sufar si ascult manele de jale" Dit! kk-te.n capul lui, resemneaza.te, altfel vei cadea in depresii si ai sa ajungi la pastile ori lame gillette
Ia si fii la locul tau si gandeste.te ca tu ai sa nasti si acolo dureri sufletesti si corporale de n.ai sa poti duce....ai grija prea multa durere poate duce la deces ;)

Pace tie!

(De greseli nu.mi pasa...nu mai verific, imi pierd interesul)

Advert