Sunt racit!!

Daca v-a prins raceala sau gripa si nu ati apucat sa va faceti un vaccin, exista totusi o solutie sa scapati de virus peste noapte:

1. Pastrati in camera o temeratura suficient de mare. Organismul devine mai vulnerabil la frig, practic de asta racim.
2. Luati un Paracetamol Sinus, odata la 6 ore. Atat.
3. Beti lichide cat mai multe: supa, ceai, apa plata Dorna (cea mai pura existenta pe piata).
4. Si ultimul lucru, dar nu cel din urma, ci cel mai important - beti suc delamaie cat mai mult. Raceala sau gripa scade drastic nivelul devitamina C din organism, iar citricele (in special lamaia) vor asigura necesarul organismului. Un suc natural de lamaie, portocala si gref poate face minuni.

Atentie mare la antibiotice! Nu le luati niciodata dupa bunul plac. Anti-biotic inseamna anti-viata. Sunt substante extrem de puternice si daca nu sunt administrate corect, in viitor organismul nu va mai reactiona la niciun antibiotic. Nu uitati de asemenea sa renuntati la orice tip debauturi alcoolice, alcoolul face ca leucocitele sa devina mai putin active, asadar bautul de tuica pentru a scapa de raceala este un mit "busted".

In concluzie: Temperatura +25 grade in camera, un Paracetamol Sinus la 6 ore, suc de lamaie, si daca aveti ocazia o baie fierbinte sau o sauna. Succesul este garantat.

Sanatate!

Advert