E strigator la cer

As vrea sa vorbesc despre ceva care e super rusinos :))... si as vrea sa spun ca sunt foarte revoltat si sunt sigur ca nu sunt singurul caruia i se intampla sa il "paleasca" o urgenta gen eliminarea materiei fecale dar mai grav, e sa te loveasca in plina strada si sa fii prea departe de casa si sa fii nevoit sa mergi la un WC public :))...e rusinos,stiu,dar in acelasi timp si amuzant pentru unii...
Ce ma nemultumeste pe mine este faptul ca in ORICE cabina de WC fie publica fie proprie trebuie sa existe "papirusul" chestia care te face sa te simti de 3 ori mai bine atunci cand o folosesti,chestia pe care scrii "istoria" zilei respective, in 2 cuvinte "hartia igienica".
Pot spune ca am fost unul care a trecut printr.o faza de gen dar nu am profitat de hartia din dotare pentru ca nu exista asa ceva servetele la mine nu aveam pentru ca nu.mi foloseau...nu constientizam ca imi pot folosi si in situatii de gen...fiind inauntru oarecum crizat ca nu aveam de unde sa iau....nici sa scot capul afara si sa rog pe cineva daca are 2 servetele :)) era prea de rahat faza si totusi ma uit in jurul meu sa vad daca ma pot folosi de ceva,nimic! zarisem iarba, paie pe langa cabina...am zis "Nooo nici gand" , ma scotocesc prin buzunare si nu am dat decat de bancnote...si mi.a trecut prin cap dar am zis ca imposibil sa nu gasesc ceva...intr.un final am renuntat la demnitate am renuntat la tot...era doar un singur mod de a scapa de acolo...si ceea ce m.a scapat a fost o bancnota de 10 lei....si ce a fost si mai multumitor a fost ca exista o chiuveta care am putut s.o folosesc cu atentie...bineinteles ca imediat dupa am scapat de bancnota la un magazin....si am ramas amuzat pana la sfarsitul zilei....oricum nu am ajuns in faza in care pot spune "am atat de multi bani incat ma sterg la c*r cu ei" :))...
Ce mai pot spne cam atat...si eu cred ca igiena trebuie sa fie pe primul plan in viata tuturor dar se pare ca cei care ne "conduc" si ne.au dat Wc-uri publice nu s.au straduit sa asigure si o doza de hartie pe timp indelungat. Acum nu stiu daca sunteti de acord cu mine sau nu..



Comentariile anonime nu vor fi publicate

Cine spunea ca marimea nu conteaza

Dacă de cele mai multe ori femeile spun că mărimea nu contează, iată câteva imagini care le va face pe multe să se gândească foarte bine înainte să mai spună încă o dată acest lucru.

Prima competiţie în care bărbaţii s-au întrecut în cât de mic au penisul a stârnit reacţii neaşteptate din partea juriului, care au crezut despre mulţi că de fapt sunt femei.

Concurenţii care au avut curajul să-şi lase "cocoşeii' filmaţi de camerele de luat vederi i-au făcut pe mulţi bărbaţi să fie mulţumiţi de ce au în pantaloni.



De ce?

Sunt anumite stari care ti le ofera viata...ce e mai jos se intampla in general intr-un cuplu...esti de acord cu mine?

De ce atunci cand spui "adio" vrei sa nu fi spus asta niciodata....de ce se intampla ca de multe ori

cand unul din doi se intoarce si spune "am gresit" iar tu continui sa respingi cu toate ca simti si

nu vrei s.o faci ,dar o faci...de ce?.......de ce uneori simti ca vrei sa mori si cand ajungi s.o faci te
moi
si zici "as vrea,dar nu pot"....de ce mereu cand o/il vezi ai vrea sa.i spui ceva dar orgoliul

care.l porti te impiedica.......de ce ai momente cand te roade pe dinauntru si vrei ca

in fata ta sa fie si sa.i sfarteci capul......de ce ajungi sa asculti melodiile care te afunda tot mai tare

cu toate ca n.ar trebui.....ar trebui sa te resemnezi....dar nu!...e o durere placuta si te afunda tot

mai tare facandu.ti suferinta tot mai mare ....devenind o obsesie........de ce ajungi sa fii paranoic/a si sa nu ai nimic in cap

decat chipul si numele..... de ce faci toate astea......care nu aduc niciun folos...de ce?....pentru ca ai iubit si probabil inca mai iubesti.

Deci

Deci...nu stiu cum sunt altii dar as vrea sa spun ca in ultima vreme nu stiu de ce ascult si din greseala aud numai tampenii....nu sunt inconjurat de tampiti asta.i clar dar mi s.a intamplat sa ma intind la o discutie asa...ca.ntre baieti cu un tip,despre el habar nu am cine stie ce....dar a avut increderea aia si oarecum puterea sa vorbeasca niste chestii mai sentimentale zic eu...latura aia mai...:x stii?....mi.era frica sa nu fi fost vreun tip pe dos...dar am zis sa.l ascult...
Ca de ce toti rad de el atunci cand spune ca a reusit sa castige inima unei fete care pana atunci el o numea "fata visurilor mele", fata la care nu spera vreodata ca va ajunge sa fie bagat in seama , sa o sarute...dar maaai ales sa fie impreuna cu ea.... si ce mi s.a parut mie ciudat si extrem de amuzant a fost faptul ca tipa a fost impresionata la maxim de o dara de bale cursa din gura tipului....
Au iesit intr.un timp vorbeau...ce vorbeau nu stiu....dar vorbeau, la un moment dat isi schimba locul pe o banca si stau fata in fata....el fiind in limba dupa ea,nu o asculta....nu.i pasa lui de ce zice ea pentru ca oricum era constient ca nu va ajunge vreodata la ea...o studia din toate punctele de vedere...ochi,buze,sprancene,respiratia,,clipitul....totul era perfect....totul se imbina intr.o armonie divina pana in momentul in care simte o usoara alunecare pe falca...dar momentul in care era pus nu avea pret si nu.i pasa de nimic....tot ce conta era doar ea....da dar...nu stiu...eu unul m.as fi dat cu capul de ceva masiv si m.as simti de cacat pentru ca m.a faceam de cacat...prin simplu fapt ca tipul a lasat sa.i curga din gura fara sa.i pese...fara sa simta nu stiu ca n.am dat importanta daca a simtit sau nu....dar tipului ii curgea din gura iar tipa s.a oprit cand saliva a atins banca...a ramas si el un moment parca inconstient se uitau unul la altul...el era deja in plop pentru ca nu stia ce vorbise tipa cu el...habar nu avea...si daca il intreaba ce a zis...si n.o sa stie...o va da in bara serios de tot....tipa il priveste ii dau lacrimile si il strange puternic in brate pe tip....si ii multumeste extrem de mult ca nimeni pana la el nu a ascultat.o atat de bine...ca toti pana la el...erau niste bulangii care se bagau aiurea in seama si insinuari si din astea....tipa i.a propus sa fie cu ea...pentru ca e o fire care are multa nevoie de multa atentie...si nimeni nu i.a oferit.o pana la el....tipul a dat in tremurat...tricoul de dedesubt era ud leoarca...nu stia....nu stia ce se intampla....se simtea ca la mariaj...da sau nu....si normal ca a ales si a raspuns cu un DA ! incet :D....Acum nush ce sa zic :))) omul ar trebui sa fie mandru si lumea n.ar trebui sa rada de el...deoarece face parte dintre putinii baieti care au reusit acest lucru prin "intermediul salivei", poate unicul....acum nush cat de duda o fi tipa...in fine.
Nu stiu ce fel de oameni voi mai intalni....habar nu am...nici eu nu stiu ce fel de om sunt...dar o chestie o stiu..."Lumea nu inceteaza sa uimeasca"

Metode naturiste pentru a taia diverse tipuri de greata si sictir

Greata?!?!? Nicio problema! Exista o gama variata de metode eficiente pentru a o elimina.
Cum se manifesta greata?!?!?!
Pai persoana in cauza prezinta anumite stari de sictir,aroganta,dispret fata de toti sau unii din jur si un aer de superioritate accentuat.
Greata, de asemenea poate afecta relatiile cu cei din jur.
Metoda recomandata este cea clasica, LAMAIA!
Dieta pe baza de lamaie se urmeaza astfel:
-in prima zi recomandam 2 lamai ce au coaja subtire deoarece au o concentratie mai ridicata de acid citric.
-daca greata persista in a 2.a zi dublati cantitatea de lamai sau ar fi indicat ar fi sa.ti bagi 2 degete pe gat.
-daca si.n a 3.a zi greata nu dispare...fa.ti curaj si baga.ti pe gat in jur de 2-3 kilograme de lamai + o grefa roz/rosie.
-daca tot nu scapi de greata...inseamna ca esti menit/a sa porti greata cu tine...sau la pachet producand indispozitie in jurul tau.

Advert