Orange Young, CNP unic pentru activare

Ofertele de telefonie mobila sunt din ce in ce mai tentante, una dintre ele foarte cunoscuta este Orange Young dupa cum bine stiti...
Pentru activarea ofertei ti se va cere un CNP unic.
Multi isi folosesc CNP-urile personale si doresc altele pentru alte caretele, incercand pe la diversi prieteni,  apropiati in speranta obtinerii unui cod numeric personal nefolosit.
Un site gazduitor de astfel de CNP-uri, UNICE, iar la fiecare refresh lista se va schimba cu o alta serie de CNP-uri unice.
Multi dintre cei care au incercat s.au ales cu un raspuns pozitiv din partea codurilor publicate pe site...
Sper sa.ti fie si tie de folos.

See ya

Google AdWords ofera 280 Ron pentru publicitate gratuita

Mare oferta de la la Google AdWords, am primit un plic de 280 RON. Ideea e ca trebuie sa imi activez intai contul de Google AdWords si anume sa bag vreo 5 euro in reclame de pe card. Acuma, se merita sa dau 5 euro pe 280 RON. Nu stiu daca am la ce face publicitate pentru ca blogul, nu ca nu mi-ar place sa ii fac, insa nu stiu ce anunt ar putea fi relevant ca un utilizator sa dea click si sa ajung aici, sa ramana cu placere, eventual sa mai vina.
——————————————————————————————————————————-
Probabil Google are ceva probleme cu Google AdWords, in sensul ca nu prea mai au utilizatori care sa foloseasca foarte mult serviciul, ofertele nu mai sunt asa grandioase cum erau odinioara, iar firmele de advertising rasar pe zi ce trece. Scopul acestui Voucher este sa imi aminteasca de Google AdWords si poate sa il folosesc din propria initiativa cu bani proprii.
Later Edit : Am observat ca acest mi-a adus ceva vizite, in schimb au venit de la cuvinte precum : ce fac cu acest google adwords, ce se intampla daca nu activez etc.
Aceasta oferta de la Google poate fi sau nu activata. E dupa placul vostru. Daca vrei sa bagi reclama de 280 gratis, atunci intra pe http://adwords.google.ro, te loghezi dupa care faci ceea ce scrie pe pagina in care ai primit voucherul. Atentie, nu se intampla nimic daca nu activati oferta, dar pentru a o activa, trebuia sa aveti un cont google adwords, activat, ceea ce inseamna ca trebuie sa dati vreo 5 euro (parca asa imi aduc aminte), sa ii bagati in reclama, dupa care ulterior veti putea folosi cuponul. Eu cred ca.l voi scoate la vanzare...1/2 sau cred ca 2/2 .

Advert