Download album: Kazi Ploae si SPecii – Imperiul Lianelor

"Albumul e gratis fiindca asa trebuie sa ajunga la lume. Sunt pareri prea personale si plonjonuri prea largi pentru a cere bani obligat. Cine o sa vina la lansare si o sa vrea cu adevarat cd-ul, poate sa-l cumpere. O sa fie pana-n 20 Ron."
(click dreapta pentru download - "Save Link As..." )

Download Full Album
Click direct

sursa: http://subcarpati.com/

Am inceput saptamana cu o zi de rahat baaaaaaaa


Turbez... cea mai nasoala zi din ulimele 2-3 saptamani.
Nimic nu.mi merge bine...
M.am trezit c.o stare de rahat, chef de nimic...mi.a lasat mama sa intind o gramada de rufe din masina de spalat plus ca trebuie sa strang de pe sarme alta serie de rufe...mi.am facut micul dejun cel mai de rahat, niste cartofi vai de steaua lor, ceea ce m.a facut sa ma simt si mai de rahat plus ca tigara trebuia s.o fumez dupa masa dar am uitat si am fumat.o inainte.
Am robit sambata sa iasa casa luna de curatenie, dar acum e vraiste la loc si trebuie s.o iau de la capat..dar de ce ma plang? asta o fac in fiecare zi...pentru ca am un frate care nu stie ce inseamna sa faci curatenie brici si sa o pastrezi.
Is deshidratat naibii, beau apa la greu si tot deshidratat sunt...mai rau nu se poate.
Trebuie sa invat legislatia, sa o stiu brici...sa nu pic sala din prima ci s.o iau din prima.
Afara.i frig ceea ce ma deprima si mai mult....am un covor spalat si pus pe sarme la uscat de vreo 2 saptamani pentru ca nu pot sa.l scot pe geamul de la balcon, de ce? e inghetat bocna dracului si nu incape pe geam...astept sa se moaie si sa.l pot scoate linistit dar cred ca va trebui sa.l spal iar , posibil sa puta la cat a stat afara sa nu fi dat in putrezire naibii....de aruncat de la etaj si sa ma duc sa.l iau nu pot...ca rad vecinii de mine + cei care ma vad de la liceul din fata..
Niste flori care nu ma atrag deloc dar sunt fortat sa le ud pentru ca mama are o pasiune pentru ele...le detest
Dar incerc sa le fac pe toate...usor..putin cate putin in ciuda faptului ca sunt atat de plictisit de toate incat nici p**a nu se scoala
Am vrut sa fiu un pic marlan pentru ca mi.e ciuda si urasc inceputurile de saptamana.
Incerc sa fac haz de necaz....si sa rad pe baza chestiilor rele care mi se intampla...sper sa razi si tu
Ciao

PÂRTIEEEEEE!... Zãpadã din belsug, ger, iluminat public, parcare amenajatã, pazã si (în scurt timp) cabanã de închiriat sãnii si schiuri - asta îi asteaptã pe vasluienii care doresc sã petreacã pe dealul Viisoarei, la noua pârtie amenajatã de primãria Vaslui. O investitie în care municipalitatea a investit câteva miliarde de lei vechi si care ar trebui sã aducã bucurii celor mici, si nu numai. În câteva zile, spune conducerea Primãriei Vaslui, la pârtia din Viisoara se va deschide si cabana de închiriat sãnii, plus un mini-bufet.
Vreti sã petreceti o searã ca în povesti, cu zãpadã, sãnius si voie bunã, pe un ger nãpraznic? Nimic mai simplu. Primãria Vaslui a amenajat o pârtie de sãnius în zona Gura Bustei-Viisoara, care rivalizeazã cu alte pârtii din zone cunoscute pentru turism montan din România. În conditiile în care turistii se plâng de faptul cã în statiunile de pe Valea Prahovei nu existã destulã zãpadã, pe dealurile care strãjuiesc Vasluiul acest “ingredient“ se gãseste din plin. Zãpada are o grosime de 15 cm, pe noua pârtie de sãnius, numai bunã pentru practicarea sporturilor de iarnã, incluzând aici snow-board si schiat. Lungimea pârtiei (partea iluminatã) este de 200 de metri, însã pe timpul zilei se poate urca pânã la 300-350 de metri, o distantã pe care se poate schia în conditii foarte bune. Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavãl, a anuntat cã, la finele sãptãmânii viitoare, va deschide pârtia în conditii foarte bune, dupã ce va fi finalizatã si cabana de lemn, unde cei care vor veni sã petreacã în aer liber vor putea servi o canã de ceai, vin fiert sau vor închiria o sanie pentru a se distra pe pârtie. Si drumul de acces va fi modernizat, în primãvara acestui an, când vremea se va încãlzi. Municipalitatea va turna asfalt pânã spre suburbia Viisoara, astfel cã accesul cãtre pârtie se va face în conditii foarte bune. Pânã atunci, însã, toti vasluienii si nu numai sunt asteptati la sãnius si schiat pe dealurile Viisoarei.

Advert