Problema majora


Cum sa incep...hmm...tinerii din ziua de azi si aici ma refer la fete in special, dar nu numai, se confrunta cu o maaare problema...Sexul...
Sexul intr.o relatie porneste de cele mai multe ori din dorinta baiatului dar si a fetei nu zic nu..dar de cele mai multe ori din dorinta baiatului....el este solicitantul pe cand cel care trebuie sa.i aprobe sau nu...este fata..
In acel moment sau nu neaparat in acel moment, chiar si inainte fata pune problema..."Daca ajung sa o fac cu el si dupa ma va parasi, ce ma fac atunci?" "voi suferi, ca eu l.am iubit si inca.l mai iubesc si el is bate joc" "sa o fac sau nu"
Ceea ce incerc eu sa lamuresc(spre fericirea baietilor...si n.o fac intentionat..ci doar din parere proprie :)) ) e ca sexul in zilele de azi nu mai este privit ca "wow...vad poarta raiului" ci ca o simpla nevoie fireasca.
In opinia mea...exista 2 tipuri/metode da a oferi sex si vorbesc din perspectiva fetei.
Prima metoda este cea clasica, pe plan sentimental, cand oferi chestia asta cu sentiment, practic iti semnezi o parte din viata pentru ca nu vei reusi sa mori de mana cu baiatul respectiv la batranete...si normal ca la despartire ai sa.ti aduci aminte de momentul in care v.ati calarit si ai sa.l regreti, de ce? pentru ca ai investit sentiment in el si toate sperantele tale si razele de soare ti s.au dus pe urina.
Mai pe scurt ai sa suferi mai mult sau mai putin.
Cea de.a 2.a metoda de a oferi sex...este cea de placere.
Atunci cand esti in relatie, investesti sentiment in relatie dar cand vine vorba de sex, il privesti ca "pe o simpla deschidere de sertar" "sunt curioasa sa vad cum e" "o fac pentru pura mea curiozitate si sa incep sa prind experienta"
In mare parte metoda asta tine mai mult de cat de dezvoltat este psihicul fetei respective, daca.l priveste ca pe o experienta placuta va avea de castigat dupa ce va termina relatia cu tipul respectiv..fie dupa timp indelungat fie scurt...
1. nu vei suferi dupa...(cel mai important de retinut)
2. ai descoperit, ti.a placut, ai mai vrea (dar nu in sensul de tarfa ci doar pentru placere)
3. vei fi persoana care va intelege multe lucruri si le vei privi dintr-un alt unghi, altfel gandesti lucrurile, fiindu.ti de ajutor.
Si in general fetele de acest gen au avut si probabil ontinua sa aiba succes in tot ceea ce fac si nu dau atentie chestiilor de care sunt constiente ca le vor face mai devreme sau mai tarziu, in aceeasi maniera, sub acelasi aspect.
Tu ce parere ai despre asta? Esti de acord? Ma contrazici? Fa.o!
Nu stiu cat de explicit am fost dar sper sa intelegi in mare parte ce am vrut sa.ti vorbesc.

Scuze daca am greseli de ortografie dar nu mai verific

Advert