Parerea mea

De ceva vreme incoa noi romanii am inceput sa adoptam anumite obiceiuri pe dati diferite...care nu au nicio treaba cu religia noastra, nu sunt incadrate in niciun rand nimic nicaieri.
Cum bine stim a tot popularul Sfantul Valentin adoptat de la americani pe data de 14 februarie...sa nu uitam Halloween-ul si chiar aici vroiam sa si ajung.
Nu inteleg de ce se tine sa se respecte alte traditii avand in vedere ca esti cu totul pe dinafara lor...
Aici romanul da o dovada cate pupincurist este...ca nu e in stare sa fie original, independent...
Daca tu...nu esti in stare sa.ti respecti sarbatorile tale din calendarul tau, 2 ai, ca mai multe nu.s, astea ar trebui sa fie cele mai importante...Pastele si Craciunul...hai si Ajunul Anului Nou sa fie a 3.a, respecti alte traditii de care pun pariu ca tu nu stii mai mult de a te costuma si petrece o noapte fara sa.ti dai seama adevaratul sens al acestei sarbatori...o faci de trend...sau probabil asa ai vazut ca se face in alte state. In ajunul anului nou, vezi pustani mergand cu uratul, vezi mascati umbland pe strazi, si nu se duc din poarta in poarta sau usa.n usa sa faca avere ci doar defileaza prin oras...asta nu ai fi in stare sa faci..de ce? ca nu se cheama Halloween? sau ce?...si stau si ma gandesc un pic ca in viitorul apropiat nu vom mai avea acel spirit aprins de sarbatoare, entuziasmul ala...traiesti ziua respectiva pentru insemnatatea ei, acum e la moda sa adoptam ce nu ni se potriveste dar noi avem impresia ca da..
Cam atat as mai avea cate ceva de mentionat dar "Parerea mea", nu.si are rostul..



Special! No offense pentru Cezara dar si pentru ceilalti cunoscuti simtindu.se in subiect...a fost doar o parere personala

Advert